Mikä on laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia on hakijan kannalta helppo vaihtoehto. Termi tarkoittaa, että luoton nostamista varten ei tarvita omaisuutta vakuudeksi. Tämä lainamuoto eroaa huomattavasti perinteisestä vakuudellisesta lainasta. Kun lainaan tarvitaan vakuuksia, tarkoittaa se, että lainan edellytyksenä on omaisuuden, kuten asunnon tai osakesalkun, kiinnittäminen.

Mihin vakuudetonta lainaa nostetaan?

Vakuudetonta lainaa haetaan useimmiten unelmien toteuttamiseen – esimerkiksi tehdessä suurempaa remonttia kotona tai mökillä, ostaessa autoa tai tehdessä muita suuria investointeja. Näin ollen on mahdollista tehdä mieluisa ostopäätös tai toteuttaa suunnitelmat saman tien sen sijaan, että tarvitsisi kerätä vuosikausia pääomaa unelmien saavuttamiseksi.

Lainojen yhdistäminen on niin ikään yleinen syy vakuudettoman lainan nostamiseksi, sillä useiden pienlainojen yhdistäminen yhdeksi suureksi lainaksi voi säästää merkittävästi esimerkiksi lainanhoitokuluissa ja mahdollisissa laskutuslisissä, joita ei tarvitse enää maksaa useille eri tahoille.

Voit hakea Freedom Rahoituksen kautta jopa 60 000 euroa lainaa ilman vakuuksia. Pisin takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Sivustoltamme löytyy kätevä lainalaskuri, jonka avulla voit tutkia lainasumman ja takaisinmaksuajan vaikutusta arvioituun kuukausierään. Vakuudettomia lainoja kutsutaan myös usein nimellä joustoluotto tai kulutusluotto.

Laina ilman vakuuksia – miten haetaan?

Voit hakea Freedom Rahoituksen kautta lainaa, mikäli olet yli 20-vuotias ja sinulla on säännölliset ansiotulot, kuten palkka tai eläke. Lisäksi sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Ajattelemme aina asiakkaamme parasta, joten lainan hakeminen on todella yksinkertaista. Saat hakuprosessisi ajaksi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua mahdollisissa kysymyksissä sekä halutessasi hakemuksen tekemisessä. Täytät ainoastaan yhden lainahakemuksen kotisivuillamme ja pääset näin ollen kilpailuttamaan lainasi yli 20 luotettavan luotonmyöntäjän ja pankin kesken.

Saat lainahakemukseesi nopean vastauksen. Pankkien ja luotonmyöntäjien antamat mahdolliset tarjoukset tulevat suoraan Freedom Rahoituksen OmaTili-palveluun, jossa voit vertailla niitä sekä valita tarjolla olevista lainatarjouksista kaikkein mieluisimman vaihtoehdon, joka sopii sinulle parhaiten. Saat OmaTili-palvelun kirjautumistiedot hakuprosessisi aluksi ja voit näin ollen katsoa mahdollisia tarjouksia aina sitä mukaa, kun ne saapuvat.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainatarjoukseen?

Luotonmyöntäjät tekevät lainapäätöksensä hakijan taloudellisten edellytysten perusteella ja lainan korko määräytyy muiden muassa avausmaksun, nimelliskoron, kuukausittaisen laskutusmaksun sekä lainan takaisinmaksuajan perusteella. Luotonmyöntäjien myöntämä todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,99-50,5 prosenttia. Lisätietoja vakuudettomista lainoista löydät täältä.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023