Hae joustoluottoa Freedom Rahoituksen kautta helposti

Hae joustoluottoa Freedom Rahoituksen kautta helposti

Voit kilpailuttaa Freedom Rahoituksen kautta joustoluottoa yllättävien menojen varalle. Sen tarkoituksena on tuoda kirjaimellisesti joustavuutta jokapäiväiseen elämään menojen kattamiseksi. Kyseessä on siis laina ilman vakuuksia tai takaajia, joten sitä hakiessa ei tarvitse huolehtia takauksista.

Joustolaina tuo turvaa arkeen

Pystyt hakemaan välityksellämme joustavaa luottoa arjen yllättäviä tarpeita tai hankintoja varten. Näin ollen voit suunnitella menojasi ja varautua yllättäviin kuluihin huolettomimmin mielin eikä oman budjetin kanssa tarvitse laskea jokaista senttiä joustoluottoa hyödyntämällä.

Joustolaina on nimensä mukaisesti joustava ja sen korottaminen onnistuu myös jälkikäteen. On myös hyvä muistaa, että muutoksia on mahdollisuus tehdä myönnetyn lainan jälkeen. Mikäli alkuperäisen luottopäätöksen jälkeen ilmenee tarvetta korkeammille summille, luottoon voit hakea tarvittaessa myös jälkikäteen korotusta. 

Kenelle joustolaina sopii?

Joustoluotto on oikea vaihtoehto sinulle, mikäli haluat joustavuutta yllättävien kulujen varalle. Sen avulla voit nostaa luottoa omaan tahtiisi juuri silloin, kun sinulle sopii. Näin ollen pystyt käyttämään sinulle myönnettyä luottoa aina luottorajaan asti – tai olla nostamatta lainasummaa ollenkaan, mikäli sinulla ei ole juuri sillä hetkellä tarvetta. Joustoluoton ansiosta tiedät kuitenkin, että voit nostaa lainaa, mikäli tarvetta rahalle ilmenee.

Me Freedom Rahoituksella voimme auttaa sinua löytämään oikean luottoratkaisun, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Tavoitteemme on etsiä sinulle paras mahdollinen joustoluotto lukuisilta luotonmyöntäjiltämme. Kauttamme voit löytää helposti ja nopeasti joustavan luoton, jotta elämäsi olisi vaivattomampaa.

Joustolainan avulla voitkin toteuttaa unelmiasi riippumatta siitä, onko haaveissasi ihanan lemmikin ostaminen, ikimuistoisten syntymäpäiväjuhlien järjestäminen läheiselle vai uuden kulkuneuvon hankkiminen.

Ketkä voivat hakea joustoluottoa?

Jotta joustoluoton hakeminen onnistuu, tulee sinun täyttää muutamia kriteerejä. Kriteereihin kuuluvat yli 20 vuoden ikä, säännöllinen palkka- tai eläketulo ja puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Joustavan lainan hakuprosessi sujuu vaivattomasti – voit täyttää hakulomakkeen sivustollamme, minkä jälkeen haku käynnistyy. Toinen vaihtoehto on täydentää hakemus yhdessä luotettavan ja ystävällisen lainaneuvojamme kanssa. Hänet saa kiinni soittamalla asiakaspalveluumme tai jättämällä soittopyynnön chatissa.

Aloita lainojen kilpailuttaminen

{+ mainMonthly | price +} €*

* Luoton ollessa {+disclaimerLoanAmount|currency:"":0+}€, {+disclaimerPaymentYears|currency:"":0+}v. laina-ajalla, on kuukausierä {+disclaimerMainMonthly|currency:"":0+}€. Tällöin luoton kokonaiskulut on {+disclaimerTotal|currency:"":0+}€, nimelliskorko {+disclaimerInterestRate|number:2+}% ja todellinen vuosikorko {+disclaimerEffectiveInterestRate|number:2+}% (sis.0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

 
 

 

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

 
 

Esimerkkilaskelma lainan kuluista

Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Yhteistyökumppanimme: