Voimmeko auttaa sinua?

Täytä yhteystietosi niin lainaneuvojamme ottaa sinuun yhteyttä.

Tai soita meille suoraan numeroon 09‑42 41 44 00

Olemme avoinna arkisin klo. 8 - 18.

Kiitos!Lainaneuvojamme
soittaa sinulle mahdollisimman pian.

Kiitos!Soitamme sinulle pian
ja vastaamme kysymyksiisi.

Kiitos!Soitamme sinulle pian (dagtid)
ja vastaamme kysymyksiisi.
On tapahtunut tekninen virhe.
Yritä myöhemmin uudelleen tai
soita meille numeroon 09‑42 41 44 00

Vakuudetomien lainojen kilpailutus – lainaa ilman vakuuksia

Onko sinulla jonkin unelma jonka toteutukseen tarvitsisit rahaa? Oletko esimerkiksi ostamassa autoa vai pohditko tekeväsi kotiisi isoja hankintoja tai remonttia, mikä vaatisi rahoitusta? Kauttamme tavoitat nyt jo kymmenen eri lainanmyöntäjää, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan lainaratkaisun. Voit hakea lainaa kauttamme 500 – 50 000 euroa, eli tarvitsitpa lainaa sitten pieneen tai suureen hankintaan, me voimme auttaa sinua. Täytä lainahakemus heti ja me löydämme sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Me autamme sinua saamaan lainaa!

  • Voit hakea lainatarjouksia 500 - 50 000 eurolle
  • Et tarvitse takaajia tai vakuutta
  • Voit saada lainapäätöksen jo samana päivänä
  • Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua

Laske kuukausierä Lainallesi

Summa ( - €)
Takaisinmaksuaika ( - vuotta)
vuotta
Kuukausierä
Hae nyt!
Laske % esimerkkikorolla. Katso myös “tietoa korosta”

Vakudettoman lainan käyttökohdetta ei tarvitse perustella, voit siis käyttää lainan mihin itse haluat. Meidän kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 50 000 euroon asti. Vakuudettomaan lainaan ei tarvitse liittää takaajia tai minkäänlaista fyysistä vakuutta, kuten esimerkiksi asuntoa.

Me etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen

Tavoitat kauttamme kymmenen eri luotonmyöntäjää joiden lainatuotteet olemme koonneet saman katon alle. Tehtävämme on etsiä laajasta lainavalikoimastamme ratkaisu, joka sopii parhainten sinun nykyiseen tilanteeseesi.

Palvelumme on sinulle täysin maksuton sekä lähettämällä lainahakemuksen ette sitoudu vielä mihinkään, vaan voitte rauhassa tutustua saamaanne lainatarjoukseen ja päättää sen jälkeen hyväksyttekö sen.

Näin Freedom Rahoitus toimii?

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus tästä tai soita meille 09 42 41 44 00.

Lainanhaku 10 eri pankilta

Me etsimme sinulle lainaratkaisun 10 yhteistyöpankimme tai rahoituslaitoksemme joukosta. Voit saada myös useita erilaisia lainatarjouksia.

Lainatarjouksen valinta

Lainaneuvojasi ilmoittaa sinulle heti saatuaan lainapäätöksen jolloin voit itse valita juuri sinulle parhaimman lainatarjouksen. Allekirjoitettuasi lainatarjouksen saat rahat tilillesi samana päivänä tai viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä.

Lue yleiset ehtomme täältä

 

Tietoa lainan korosta

Lainan korko, avausmaksu ja kuukausittaiset laskutuslisät vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Laskurin kuukausierä on laskettu esimerkkikoron 11 % mukaan. Todellinen vuosikorko on 14,02 % kun luoton suuruus on 8000 euroa, laina-aika on 10 vuotta, avausmaksu on 100-200 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä on 5 euroa.