Vakuudetonlaina

Kilpailuta kulutusluotto Freedom Rahoituksen välityksellä

Onko sinulla unelma, jonka toteuttamiseen tarvitsisit rahaa? Oletko esimerkiksi ostamassa uutta autoa vai pohditko tekeväsi kotiisi isoja hankintoja tai suurempaa remonttia? Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa sitten pieneen tai suureen hankintaan, me autamme sinua mielellämme sopivan lainaratkaisun löytämiseksi. Täytä lainahakemus heti, jotta voimme kilpailuttaa sinun tarpeisiisi soveltuvan lainatarjouksen.

Kauttamme kilpailutettava vakuudeton luotto on hakijan kannalta mutkaton vaihtoehto, sillä sitä nostaessa ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, kuten asuntoa tai kesämökkiä. Voit siis käyttää sen juuri niin kuin itse haluat – voit toteuttaa haaveitasi isommallakin mittakaavalla.

Etsimme parhaan lainatarjouksen luotonmyöntäjiltämme

Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, joten meidän välityksellämme voit löytää juuri sinun elämäntilanteesi sopivan lainaratkaisun. Näin ollen saat vastauksia ainoastaan yhden lainahakemuksen täyttämällä. Pystyt kilpailuttamaan juuri sinulle sopivan lainasumman, joka voi olla välillä 1 000-60 000 €.

Kaikkein parasta on, että palvelumme on sinulle täysin maksuton. Lainahakemuksen lähettämällä et sitoudu mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua mahdollisiin lainatarjouksiin ja päättää sen jälkeen, mihin lopputulokseen tulet.

Näin Freedom Rahoitus toimii

Kulutusluoton hakeminen kauttamme on todella yksinkertaista. Voit käynnistää lainaprosessin täyttämällä helppokäyttöisen hakulomakkeen netissä tai vaihtoehtoisesti tehdä lainahakemuksen henkilökohtaisen lainaneuvojan kanssa soittamalla meille puhelimitse numeroon 09 42 41 44 00 (pvm/mpm).

Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää

Me kilpailutamme hakemuksesi perusteella sinulle lainaa yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän joukosta. Nopean lainanhaun ansiosta sinun ei tarvitse odotella vastauksia hakemukseesi kovinkaan pitkään – luotonmyöntäjät antavat päätöksensä useimmiten samana arkipäivänä.

Pysyt lainaprosessista jatkuvasti ajan tasalla, sillä ilmoitamme sinulle heti vastausten saapumisesta. Voit tutkia ja vertailla mahdollisia lainatarjouksia OmaTili-palvelusta sitä mukaan, kun ne saapuvat.

Lainatarjouksen valinta

Lopullinen lainapäätöksen tekeminen onnistuu vaivattomasti verkossa sinulle sopivana ajankohtana, koska OmaTili-palvelu on auki ympäri vuorokauden. Voitkin valita sieltä juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen ja allekirjoittaa lainasopimuksen.

Otathan huomioon, että osa luotonmyöntäjistä voi kuitenkin pyytää vielä liitteitä ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Näitä liitteitä voi esimerkiksi olla palkkatodistus tai vahvistettu verotuspäätös.

Lainasopimuksen allekirjoitettuasi saat rahat tilille jopa samana päivänä tai viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä.

Mikäli haluat tutustua yleisiin ehtoihimme, voit lukea ne täältä.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023