Lainojen yhdistäminen sujuu sulavasti Freedom Rahoituksella

Freedom Rahoituksen kautta voit helposti yhdistää korkeakorkoiset luottokorttivelat ja pienlainat. Tällä tavalla voit säästää rahaa, jonka voi käyttää muuhun elämiseen.

Maksatko kuukausittain useita eri lainanlyhennyksiä luottokorteista tai muista lainoista? Mikäli vastasit kyllä, meidän avustuksellamme sinulla on mahdollisuus helpottaa talouttasi. Mikä parasta, lainojen yhdisteleminen kauttamme on ilmaista eikä palvelun käyttäminen sido sinua mihinkään. Yhdistä lainat jo tänään!

Minkä takia luottojen yhdistäminen on kannattavaa?

Kulutusluottojen yhdistämiseen on monta hyvää syytä, sillä voit huomata positiivisia vaikutuksia sekä taloudessasi että ajankäytössäsi. Yhdistelylaina mahdollistaa, että voit koota kaikki pienemmät luottosi yhteen, kuitata ne pois ja näin ollen välttää esimerkiksi mahdollisten laskutuslisien ja kuukausimaksujen maksamisen monelle eri rahoitusyhtiölle. Lisäksi vertailupalvelumme mahdollistaa, että voit löytää edullisen koron yhdelle suuremmalle lainalle.

Luottojen yhdisteleminen myös mahdollistaa, että voit keskittyä maksamaan ainoastaan yhtä lainaa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia useista eri luottojen maksamisesta eri suuntiin ja huolehtia niiden eräpäivästä, vaan voit keskittyä yhden luoton maksamiseen.

Voit yhdistää lainojasi kauttamme aina 60 000 euroon asti ja valita sopivan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Saat koko prosessin ajaksi kokeneen ja ammattitaitoisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun luotonmyöntäjiltämme.

Kulutusluottojen yhdistäminen tapahtuu helposti seuraavasti:

1. Hakuprosessin aloittaminen

Täytä lainahakemus sivustollamme – se vie vain muutaman minuutin. Voit halutessasi soittaa puhelinpalvelumme numeroon 09 42 41 44 00 (pvm/mpm), jos täytät mieluummin sen yhdessä ystävällisen lainaneuvojan kanssa.

2. Vertaile mahdollisia lainatarjouksia

Teemme yhteistyötä yli 25 luotettavan ja turvallisen pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Tällä tavalla varmistamme, että saat parhaimman mahdollisen lainapäätöksen luotonmyöntäjiltämme.

3. Hyväksy sinulle sopiva tarjous

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua, minkä johdosta pidämme sinut ajan tasalla koko lainan kilpailutuksen ajan. Ilmoitammekin sinulle heti mahdollisten lainatarjousten saapumisesta, jotta pääset tarkastelemaan niitä haluamaasi tahtiin.

Voit itse tarkastella mahdollisia tarjouksia ja valita niistä sinulle sopivimman tarjouksen sivustomme helppokäyttöisen OmaTili-palvelun kautta. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen verkkopankkitunnuksillasi, voit parhaimmassa tapauksessa saada luoton käyttöösi samana päivänä ja kuitata pienemmät lainasi pois.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7 / 5, perustuu 2 800 arvosteluun
13. kesäkuuta 2022
Mika Heikki Eevertti Kalasniem sanoo:

Homma toimi hyvin

13. kesäkuuta 2022
Anne Nieminen sanoo:

Kiitos ! Sujuvaa nopeaa ja ystävällistä palvelua. Santanderin tarjous oli jostain syystä edennyt, sitä ei tainnut kukaan selvittää ? Ei Santandner antsnut uutta isommalle summalle ehkä koska luulivat minun hyväksyneen heidän edellisen ? Autolainan poismaksukin jäi selvittämättä ? Terkuin Anne

12. kesäkuuta 2022
Ilkka Tapani Ali-Melkkilä sanoo:

Hyvin toimii, kiitos.

12. kesäkuuta 2022
Petri Olavi Lehikoinen sanoo:

Hyvä palvelu

Lue lisää arvosteluja