Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on kokenut lainanvälittäjä niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Meillä on pitkä historia, jonka aikana on kertynyt runsaasti kokemusta sekä tyytyväisiä asiakkaita. Tutustu meihin tarkemmin!

Tarinamme

Yrityksemme historia ulottuu aina vuoteen 1983 ja Manchesteriin. Visio oli alusta alkaen selvä – olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Pohjoismaissa toiminta alkoi ensimmäisenä Ruotsissa vuonna 1999 nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 nimeksi vaihtui Freedom Finance ja pääkonttori perustettiin Ängelholmiin, joka sijaitsee Ruotsin Skånessa. Norjassa toiminta alkoi Centum -nimellä vuonna 2007, kun taas Freedom Rahoitus aloitti Suomessa vuonna 2008.

Sijoitusyhtiö H.I.G. Capital osti Freedom Financen toiminnot vuonna 2013. Visio pysyi edelleen samana eli olla paras lainanvälittäjä laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Seuraava askel kohti päämäärää tapahtui vuonna 2015, kun Freedom Finance lanseerasi Zmarta-tuotemerkin Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Vuoden 2015 lopussa perustettiin Zmarta Group, joka kokoaa kaikki konsernin tuotemerkit alleen. Tällä hetkellä yhtiön palveluksessa työskentelee yli 200 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa ja Ängelholmissa sijaitsevissa toimistoissa.

Toiminta Freedom Rahoitus -tuotemerkillä jatkuu kuitenkin tulevaisuudessakin, sillä nyt se on osana Zmarta Groupia. Vuoden 2016 aikana Zmarta Group jatkoi vahvaa panostusta kansainvälistymiseen, minkä johdosta lanseerattiin Freedom Rahoituksen sisarbrändi Zmarta. Kasvu huomattiin myös laajemmin ja lokakuussa 2016 mediayhtiö Bauer Media Group osti Zmarta Groupin ja tuli näin ollen Freedom Rahoituksen uudeksi omistajaksi.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Zmarta Groupista yrityksen omilla kotisivuilla.

Toimintamme

Freedom Rahoitus kilpailuttaa ja vertailee lainaa. Olemme lainanvälittäjä, joka haluaa pitää huolta asiakkaistaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeä asia ja haluamme olla toimija, joka auttaa asiakkaitaan toteuttamaan unelmiaan. Tämän asian johdosta haluamme tarjota sinulle ensiluokkaista asiakaspalvelua ja saat hakuprosessin ajaksi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka on tukenasi.

Teemme yhteistyötä yli 25 luotonmyöntäjän sekä pankin kanssa ja tavoitteenamme on löytää paras mahdollinen lainaratkaisu luotonmyöntäjiltämme eri tilanteisiisi. Tähän päämäärään pääsemiseksi olemme luoneet helppokäyttöisen hakuprosessin, jonka avulla lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa joko netissä tai puhelimitse.

Parasta on, että palvelumme ei maksa mitään, joten lainojen kilpailuttaminen onnistuu ilmaiseksi. Hakeminen ei myöskään sido sinua mihinkään, joten voit huolettomin mielin katsoa mahdollisesti saamiasi tarjouksia. Palvelumme on sinulle ilmainen, koska saamme palkkiomme luotonmyöntäjiltä.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023