Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kilpailuttaa ja vertailee lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä yli 20 luotonmyöntäjän kanssa ja tavoitteemme on löytää paras mahdollinen lainaratkaisu eri tilanteisiisi.

Tarinamme

Yrityksemme historia ulottuu aina vuoteen 1983 ja Manchesteriin. Visio oli alusta alkaen selvä – olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Pohjoismaissa toiminta alkoi ensimmäisenä Ruotsissa vuonna 1999 nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 nimeksi vaihtui Freedom Finance ja pääkonttori perustettiin Ängelholmiin Ruotsin Skånessa. Norjassa toiminta alkoi Centum nimellä vuonna 2007. Freedom Rahoitus aloitti Suomessa vuonna 2008.

Sijoitusyhtiö H.I.G. Capital osti Freedom Financen toiminnot vuonna 2013. Visio pysyi edelleen samana, olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Freedom Finance lanseerasi vuonna 2015 Zmarta-tuotemerkin Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Vuoden 2015 lopussa perustettiin Zmarta Group, joka kokoaa kaikki konsernin tuotemerkit alleen. Toiminta Freedom Rahoitus-tuotemerkkillä jatkuu kuitenkin tulevaisuudessakin, nyt osana Zmarta Groupia. Vuoden 2016 aikana Zmarta Group jatkoi vahvaa panostusta kansainvälistymiseen. Kasvu huomattiin myös laajemmin ja lokakuussa 2016 mediayhtiö Bauer Media Group osti Zmarta Groupin ja tuli näin Freedom Rahoituksen uudeksi omistajaksi.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Zmarta Groupista.