Voimmeko auttaa sinua?

Täytä yhteystietosi niin lainaneuvojamme ottaa sinuun yhteyttä.

Tai soita meille suoraan numeroon 09‑42 41 44 00

Olemme avoinna arkisin klo. 8 - 18.

Kiitos!Lainaneuvojamme
soittaa sinulle mahdollisimman pian.

Kiitos!Soitamme sinulle pian
ja vastaamme kysymyksiisi.

Kiitos!Soitamme sinulle pian (dagtid)
ja vastaamme kysymyksiisi.
On tapahtunut tekninen virhe.
Yritä myöhemmin uudelleen tai
soita meille numeroon 09‑42 41 44 00

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kilpailuttaa ja vertailee lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä yli kymmenen luotonmyöntäjän kanssa ja tavoitteemme on löytää paras mahdollinen lainaratkaisu eri tilanteisiisi.

Me autamme sinua saamaan lainaa!

  • Voit hakea lainatarjouksia 500 - 50 000 eurolle
  • Et tarvitse takaajia tai vakuutta
  • Voit saada lainapäätöksen jo samana päivänä
  • Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua läpi prosessin

Tarinamme

Yrityksemme historia ulottuu aina vuoteen 1983 ja Manchesteriin. Visio oli alusta alkaen selvä – olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Pohjoismaissa toiminta alkoi ensimmäisenä Ruotsissa vuonna 1999 nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 nimeksi vaihtui Freedom Finance ja pääkonttori perustettiin Ängelholmiin Ruotsin Skånessa. Norjassa toiminta alkoi Centum nimellä vuonna 2007. Freedom Rahoitus aloitti Suomessa vuonna 2008.

Sijoitusyhtiö H.I.G. Capital osti Freedom Financen toiminnot vuonna 2013. Visio pysyi edelleen samana, olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Freedom Finance lanseerasi vuonna 2015 Zmarta-tuotemerkin Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Vuoden 2015 lopussa perustettiin Zmarta Group, joka kokoaa kaikki konsernin tuotemerkit alleen. Toiminta Freedom Rahoitus-tuotemerkkillä jatkuu tulevaisuudessakin ja tuotemerkki kuuluu jatkossa siis Zmarta Groupiin.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Zmarta Groupista.

Esimerkkilaskelma lainan kuluista

Lainan korko, avausmaksu ja kuukausittaiset laskutuslisät vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Laskurin kuukausierä on laskettu 11 % esimerkkikoron mukaisesti. Todellinen vuosikorko on 14,02 % kun luoton suuruus on 8 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta, avausmaksu on 100–200 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä on 5 euroa.