Tuloturva

Kaikki ei aina mene elämässä suunnitelmien mukaan. Tuloturvavakuutuksella voit turvata lainasi takaisinmaksun ja muita säännöllisiä menoja, mikäli joudut työttömäksi tai olet sairauslomalla yhtäjaksoisesti yli 30 päivää. Varsinkin suurempien lainojen yhteydessä Zmarta Tuloturva on hyvä vaihtoehto tuomaan taloudellista mielenrauhaa.

Vakuutuksen ottaminen Zmartan kautta on helppoa. Voit ottaa sen kirjautumalla pankkitunnuksilla Omatiliin lainan hakemisen yhteydessä tai milloin vain lisäpalveluna jälkeenpäin. Vakuutuksen voi myös peruuttaa milloin tahansa. Tuloturvan dokumenteissa mainitaan Zmarta joka välittää Tuloturva-vakuutuksen myös Freedom Rahoituksen asiakkaille. Freedom rahoitus on osa Zmarta-konsernia.

Kirjaudu Omatiliin ja ota vakuutus

Vakuutustietolomake (IPID)
Vakuutusehdot
Tuoteseloste

Kuka voi saada Zmarta Tuloturvan?

Sinulle voidaan myöntää Zmarta Tuloturva -vakuutus jos olet 18-60 vuotias, asut Suomessa ja kuulut Suomen sosiaaliturvan piiriin. Lisäksi sinun tulee olla työkykyinen, ja olet ollut viimeiset 6 kuukautta keskeytyksettä töissä tai yrittäjänä. Eli myös yrittäjä voi saada Zmarta Tuloturvan.

Milloin voin saada korvausta Zmarta Tuloturvasta?

Zmarta Tuloturva -vakuutuksesta voi hakea korvausta, mikäli olet ollut sairauslomalla tai työttömänä vähintään 30 perättäisen päivän ajan. Korvaus maksetaan aina jälkikäteen ja jo ensimmäisestä työttömyys- tai sairauslomapäivältä, kun ehdot täyttyvät. Katso lisätietoa Zmarta Tuloturva -vakuutuksen tuoteselosteesta.

Paljonko voin saada korvausta?

Voit itse valita kuukausikorvauksen määrän 150 - 1500 € väliltä. Kuukausikorvaus kannattaa asettaa kattamaan ainakin lainanhoitokulut kuukausittain. Korvaussumma maksetaan tilillesi, joten voit käyttää varat miten haluat. Huomioithan, että vakuutuskorvaus on veronalaista tuloa.

Paljonko Zmarta Tuloturva maksaa?

Vakuutusmaksu määräytyy valitun korvaustason mukaisesti. Jos esimerkiksi haluat mahdollisen työttömyyden perusteella 400 euron korvauksen kuukaudessa, on vakuutusmaksu on 28,52 €/kk.

Kuinka voin perua tai irtisanoa Zmarta Tuloturvan?

Voit perua Zmarta Tuloturva -vakuutuksen 14 päivän sisällä vakuutuksen ottamisesta. Vakuutuksen voi myös irtisanoa milloin tahanssa ilmoittamalla tästä sähköpostilla osoitteeseen info@zmarta.fi