Luotto

Luottoa ilman vakuuksia netissä vaivattomasti

Vakuudeton luotto on kätevä ja nopea tapa hankkia lisärahoitusta unelmien toteuttamiseksi. Sinun ei tarvitse asettaa esimerkiksi asuntoa vakuudeksi etkä tarvitse erillisiä takaajia luoton nostamiseksi. Turvaa tuo myös se, että luotettavien luotonmyöntäjiemme kanssa maksuehdot ja korkokulut sovitaan etukäteen sekä niitä säätelee sinun ja luotonmyöntäjän välinen sopimus.

Freedom Rahoitus on vakaa ja tunnettu toimija rahoitusmarkkinoilla, joka löytää sinulle sopivimman luottotarjouksen lähes parinkymmenen vuoden kokemuksella. Voitkin kilpailuttaa luottoa kauttamme 1 000–60 000 euron välillä. Edustamme useita luotonmyöntäjiä ja olemme koonneet heidän tuotteensa saman katon alle. Toimintamme on puolueetonta ja haluamme pitää huolta asiakkaistamme, minkä johdosta lainavertailu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Voit siis hakea lainaa huolettomin mielin.

Vakuudeton luotto voi auttaa toiveidesi toteutumisessa

Voit kilpailuttaa lainaa ilman vakuuksia juuri haluamaasi tarkoitukseen – pystyt käyttämään sen esimerkiksi pitkään haaveiltuun maailmanympärysmatkaan, asunnon kalusteiden uusimiseen tai asunnon käsirahaan. Se soveltuukin erittäin hyvin suurempiin kertahankintoihin, joita voi maksaa takaisin omaan tahtiin. Voitkin toivoa itsellesi sopivan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden välillä maksukykysi ja toiveidesi huomioiden.

Vakuudettoman luoton hakeminen käy todella sulavasti – luottohakemus valmistuu parissa minuutissa, minkä jälkeen se lähtee eteenpäin yli 20 luotonmyöntäjälle ja pankille mahdollisten lainatarjousten saamiseksi ja vertailemiseksi. Näin ollen lainanhaku etenee sulavasti ja rahat voi saada parhaassa tapauksessa käyttöön jopa samana päivänä.

Ketkä voivat hakea lainaa?

Lainan kilpailuttaminen sujuu avullamme nopeasti. Hakemisen edellytyksenä on vain muutamia kriteerejä, jotka ovat seuraavat:

  • Vähintään 20 vuoden ikä

  • Vakituiset palkka- tai eläketulot

  • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen yksin onnistuu siis kauttamme mutkattomasti, mutta on myös mahdollista ottaa rinnakkaishakija mukaan hakuprosessiin. Hän voi kasvattaa mahdollisuuksia saada lainaa paremmilla ehdoilla. Yhteishakijaa koskevat samat kriteerit kuin aiemman mainitut päähakijaa koskevat ehdot.

Turvaa taloutesi Tuloturvalla

Haluamme tarjota parasta palvelua ja huolehtia asiakkaistamme mahdollisimman hyvin, minkä johdosta olemme lainojen kilpailuttamisen lisäksi luoneet Tuloturva-nimisen tuotteen. Se tuo nimensä mukaisesti vakautta ja turvaa omasta taloudesta huolehtimiseen, mikäli jäät esimerkiksi työttömäksi tai sairaslomalle.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,6/5, perustuu 2 815 arvosteluun
TTs
Tuija Tiainen sanoo:

Luotettava, helppo

19. syyskuuta 2023
Vs
Veikko sanoo:

Nopeasti selvisi saako yhdistelylainanlainan ja kaikki hoitui muutamassa päivässä. Ainoa negatiivine...

19. elokuuta 2023
GMSs
Gamal Mohamed Saheb sanoo:

Great Service

19. heinäkuuta 2023