Hae kulutusluotto verkossa – täytä hakemus sivustollamme

Kulutusluoton hakeminen netissä onnistuu vaivattomasti Freedom Rahoituksen kautta. Meillä on yhteistyökumppaneina yli 20 luotonmyöntäjää ja pankkia, jotta voit saada lainatarjouksen heiltä yhden hakemuksen täyttämällä. Lainanhaku tapahtuu nopeasti ja lainahakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti.

Me Freedom Rahoituksella pidämme huolta, että välittämämme kulutusluottohakemukset käsitellään nopeasti. Saatkin vastauksen lainahakemukseesi yleensä samana arkipäivänä. Voit parhaassa tapauksessa saada myönteisen luottopäätöksen myötä rahat tilillesi jopa muutamissa tunneissa.

Mihin kulutusluottoa yleensä otetaan?

Kulutusluotto otetaan yleensä kattamaan esimerkiksi kodin isoja hankintoja, suurempaa remonttia tai unelmien häitä. Lainaa ilman vakuuksia voi ottaa myös esimerkiksi ajokortin hankintaan, moottoripyörän ostamiseen tai uusien kalusteiden hankintaan. Se, mihin kilpailutat lainaa, riippuu täysin omista toiveistasi ja käyttötarpeistasi.

Voit hakea meiltä kulutusluottoa netissä 1 000–60 000 euron välillä haluamasi summan verran. Saat myös toivoa haluamaasi takaisinmaksuaikaa hakulomaketta täyttäessäsi. Lainanhaku sujuu helposti, sillä välittämiimme kulutusluottoihin ei tarvita minkäänlaista vakuutta tai takaajaa. Näin ollen sinun ei tarvitse miettiä vakuuksia tai hankkia käsirahaa kulutusluoton nostamiseksi.

Tarvitsitpa kulutusluottoa sitten pieneen tai suureen hankintaan, me voimme auttaa sinua. Voit täyttää hakemuksen netissä, minkä jälkeen me voimme etsiä sinulle juuri sinun tarpeisiin sopivan luottotarjouksen luotonmyöntäjiltämme. Tämän jälkeen voit tutkia mahdollisia tarjouksia itse ja valita niistä omiin kriteereihisi sopivimman vaihtoehdon. Lainasopimuksen allekirjoittaminen käy niin ikään vaivattomasti verkossa käyttämällä henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia.

Rinnakkaishakija voi helpottaa hakuprosessia

Mikäli olet esimerkiksi suunnitellut hankintaa yhdessä puolison tai ystävän kanssa tai tarkoituksenasi on kilpailuttaa suurempi lainasumma, sinun kannattaa miettiä vaihtoehtona rinnakkaishakijaa. Tämä henkilö voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Yhteishakijan ei tarvitse asua samassa kotitaloudessa – hän voi olla esimerkiksi aviopuoliso, sukulainen tai ystävä.

Miten lisään rinnakkaishakijan hakemukseeni?

Kun yhteishakija on suostunut lähtemään mukaan hakuprosessiin, saat lisättyä hänet mukaan hakemukseen helposti. Voit täydentää yhteishakijan tiedot netissä hänen kanssaan samalla, kun täytät lainahakemustasi. Vaihtoehtoisesti tietojen lisääminen onnistuu myös puhelimitse yhdessä auttavaisen lainaneuvojan kanssa.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023