Käyttöluoton hakeminen helposti Freedom Rahoituksen kautta

Käyttöluotto haetaan yleensä nimensä mukaisesti päivittäistä käyttöä ja kulutusta varten. Sen avulla on mahdollista hankkia taloudellista puskuria arjen hankintoihin ja yllättäviin kuluihin, joita voi olla vaikeaa ennustaa tai jotka tulevat yllättäen.

Sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa kauttamme ilmaiseksi käyttöluottoa 1 000-60 000 euron väliltä yli kahdenkymmenen tunnetun ja arvostetun luotonmyöntäjän ja pankin kesken. Näin ollen voit mahdollisesti saada useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi kaikkein sopivimman vaihtoehdon. Käyttöluotto on erittäin joustava vaihtoehto, sillä sen nostamista varten sinun ei tarvitse etsiä luoton vastineeksi vakuutta tai erillistä henkilötakaajaa.

Miksi käyttöluotto?

Käyttöluoton avulla tuot joustoa arkeesi, koska voit tehdä haluamasi hankinnat, milloin sinulle sopii. Voit siis tehdä esimerkiksi nopeita ostopäätöksiä tai hyötyä hyvistä alennusmyynneistä, koska rahoitus on hoidettu jo etukäteen. Voit siis käyttää lainaa haluamallasi tavalla – pystyt esimerkiksi tekemään haluamasi ostoksia tai säilyttää lainarahoja tilillä pahan päivän varalle.

Freedom Rahoituksen kautta voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan käyttöluoton. Voit hakuvaiheessa toivoa sinulle sopivaa takaisinmaksuaikaa, joka voi olla jopa 15 vuotta. Näin ollen maksuaikataulua voi räätälöidä sopivaksi muiden elämisten kustannusten kanssa ja sovittaa oman lyhennysaikataulun sen mukaisesti.

Voit pitää taloutesi tasapainossa

Käyttöluoton joustavuus mahdollistaa sen, että taloutesi pysyy tasapainossa niin pitkällä kuin lyhyelläkin aikavälillä. On myös hyvä muistaa, että mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu ja haluat kuitata luoton alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin, se on mahdollista.

Millaisella korolla voit saada käyttöluottoa?

Lainaa voi saada kauttamme 4,99-50,5 prosentin todellisella vuosikorolla luotonmyöntäjästä riippuen. Korkon määräytymistä ei voi arvioida etukäteen, sillä mahdolliset lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja näin ollon koron määrä perustuu yksilöllisiin tekijöihin.

On hyvä muistaa, että koron suuruuteen vaikuttaa yleensä myös haluttu luottosumma sekä toivottu luoton takaisinmaksuaika.

Vastaus hakemukseen nopeasti

Käyttöluoton hakeminen onnistuu Freedom Rahoituksen välityksellä pikaisellakin aikataululla, sillä saat vastauksen lainahakemukseen nopeasti kauttamme riippumatta siitä, lähteekö haku eteenpäin lainaneuvojan avustuksella puhelimitse vai kotisivuillamme itse täyttäen.

Kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, hakemus lähtee eteenpäin kilpailutettavaksi yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Näin ollen voit jopa samana arkipäivänä saada mahdollisia lainatarjouksia lyhyessä ajassa – ja parhaimmassa tarjouksessa voit saada rahat käyttöösi jo muutamassa tunnissa. Tutustu hakuprosessiin tarkemmin täältä ja hae käyttöluottoa jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,6 / 5, perustuu 744 arvosteluun
14. syyskuuta 2022
jari kääriäinen sanoo:

nopea luotettava.

10. syyskuuta 2022
Reijo sanoo:

Sain yhdistettyä lainan huomattavasti edullisempaan uuteen lainaan

31. elokuuta 2022
Jari Olavi Pelkonen sanoo:

Palvelu oli nopeaa ja selvitys lainapäätökselle selkeä ja ymmärrettävä.

2. elokuuta 2022
Sarita Kieränen sanoo:

En olisi edes tajunnut kilpailuttaa lainoja koron suhteen. Nyt on lainat ja korot kilpailutettu ja loppu tuloksena 1 laina ja pinempi korko. Kiitos, että otitte yhteyttä.

Lue lisää arvosteluja