Kilpailuta lainaa yli 20 luotonmyöntäjän kesken

Freedom Rahoitus on kokenut lainanvälittäjä Pohjoismaissa. Teemme yhteistyötä lukuisten pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa. Näin varmistamme, että löydämme sopivan lainatarjouksen juuri sinulle – yhdellä hakemuksella.

 • Aktia on suomalainen, monipuolisia ja palkittuja pankki- ja varainhoidon palveluita sekä henkilövakuutuksia tarjoava pankki. Aktia palvelee sen n. 380 000 asiakasta joustavasti niin digitaalisissa kanavissa kuin konttoreissakin eri puolella Suomea.

 • Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on vuodesta 1983 tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yhtiöille. Avidan liikeideana on tarjota rahoituspalveluita nykyaikaisilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla.

 • Bank Norwegian – a part of NOBA Bank Group tarjoaa joustavia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja rahoitusratkaisuja, kuten luottokortteja, säästötilejä ja henkilökohtaisia lainoja.

 • Bigbank on vakavarainen eurooppalainen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin ja talletuksiin. Yhtiö on perustettu vuonna 1992 ja se on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 lähtien.

 • TF Bankilla on kolme tuoteryhmää: kulutusluotot yksityishenkilöille, ostorahoitus verkkokaupoille sekä säästötili yksityishenkilöille. Palvelemme noin miljoonaa asiakasta 8 maassa. TF Bank toimii useassa maassa, mm. Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Baltiassa ja Saksassa.

 • Alisa Pankki on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut tavallisille suomalaisille sekä joustavaa rahoitusta tarvitseville pienille ja keskisuurille yrityksille mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Yhtiömme osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja meillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa.

 • Morrow Bank on moderni, täysin digitaalinen pankki ja vakaa kumppani, joka on toiminut alalla pitkään. Pankki on vakiinnuttanut toimintansa kolmessa Pohjoismaassa ja hankkinut vuosien varrella laajan kokemuksen ja toimialatuntemuksen. Pankki on erikoistunut joustaviin ja tehokkaisiin ratkaisuihin, jotka perustuvat asiakkaiden tarpeisiin.

 • Resurs on luotettava ja vakavarainen pankki, joka on perustettu vuonna 2001. 500 henkeä työllistävä yhtiö on palvellut asiakkaita Suomessa vuodesta 2002 lähtien ja sillä on yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

 • Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Yhtiö tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Santander tuo jatkuvasti uusia palveluja markkinoille.

 • Svea Ekonomi on vuonna 1981 perustettu varma ja vakaa kulutus- ja yritysrahoituksen ammattilainen. Vastuullisuuteen keskittynyt yritys on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002. Konsernin emoyhtiö toimii pankkistatuksella ja ottaa vastaan myös talletuksia.

 • Pohjoismaissa vuodesta 2006 asti toimineella Credigolla on yli 10 vuoden kokemus kulutusluotoista. Yhtiön tavoitteena on tarjota kuluttajalle selkeitä lainatuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa lyhytaikaiseen rahoitustarpeisiin tarkoitetut pikalainat.

 • Halino on vuodesta 1999 alkaen Suomessa toiminut, luotettava ja kokenut rahoittaja. Yhtiön tuotteisiin kuuluu Halino-laina, jonka myöntää TF Bank. Yhtiö palvelee yli 330 000 asiakasta yli 7 maassa.

 • Instabank on alun perin syyskuussa 2016 perustettu norjalainen nettipohjainen pankki, joka lanseerattiin Suomessa loppuvuodesta 2017. Markkinoille hiljattain tullut, digitaaliseen asiakaskokemukseen panostava nettipankki on luotettava ja vakaa toimija.

 • Lea bank on täysin digitaalinen pankki, joka perustamisvuodesta 2016 lähtien on rakentanut mainettaan vastuullisena, innovaatiovetoisena ja luotettavana pankkina. Lea bank on lopputulos entisen BRAbankin ja Easybankin yhdistymisestä. Lea bank aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2017 ja toimii nyt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Espanjassa.

 • My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka ydinajatuksena on tarjota kotitalouksien arkea helpottavia rahoituspalveluja nopeasti ja mutkattomasti My Lenderin verkkopalvelussa. My Lender tekee luottopäätöksen sekä maksaa lainan saman päivän aikana.

 • Saldo Finance Oyj on suomalainen rahoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa joustavia kulutusluottoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Saldo on tukenut suomalaisten arkea jo yli 10 vuotta ja on vakavarainen sekä luotettava lainanantaja.

 • Nordax on luotettava ruotsalainen pankki, joka tarjoaa luottoja ja säästötilejä noin 150 000 asiakkaalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Toimintaa johdetaan Tukholmassa sijaitsevasta toimistosta käsin yli 200 työntekijän voimin.

 • Broccilta saat joustavia ratkaisuja erilaisiin rahoitustarpeisiin kilpailukykyisillä hinnoilla ja selkeillä ehdoilla. Brocc (ent. Balanzia) on yksityisessä omistuksessa oleva ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 2016 perustettu Brocc AB aloitti toimintansa Suomessa ostettuaan laina- ja talletustuotteita aiemmin Balanzian nimellä tarjoavan GCC Capitalin. Brocc toimii Ruotsin finanssivalvonnan Finansinspektionenin alaisuudessa ja sen laina- ja talletustuotteet kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

  Brocc tarjoaa yksityishenkilöille vakuudettomia kulutusluottoja 50 000 € asti jopa 15 vuoden maksuajalla. Lisäksi Brocc tarjoaa kuluttajille säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

 • Bluestep Bank on asuntolainojen asiantuntija ja markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on perustettu vuonna 2005. Yhtiön tavoitteena on auttaa asiakkaita oman asunnon ostamisessa ja tarjota asuntolainaa silloin, kun perinteiset pankit eivät siihen pysty.

 • re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki rahoituspalvelujen, kuten kulutusluottojen tarjoamiseen. re:member-tuotteita ja -palveluita löytyy Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoilta. Entercard on yksi pohjoismaiden johtavista luotontarjoajista, jolla on yli 2 miljoonaa asiakasta.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023