Kilpailuta lainaa yli 20 luotonmyöntäjän kesken

Freedom Rahoitus on kokenut lainanvälittäjä Pohjoismaissa. Teemme yhteistyötä lukuisten pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa. Näin varmistamme, että löydämme sopivan lainatarjouksen juuri sinulle – yhdellä hakemuksella.
 • Aktia on suomalainen, monipuolisia ja palkittuja pankki- ja varainhoidon palveluita sekä henkilövakuutuksia tarjoava pankki. Aktia palvelee sen n. 380 000 asiakasta joustavasti niin digitaalisissa kanavissa kuin konttoreissakin eri puolella Suomea.

 • Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on vuodesta 1983 tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yhtiöille. Avidan liikeideana on tarjota rahoituspalveluita nykyaikaisilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla.

 • Bank Norwegian aloitti toimintansa marraskuussa 2007 ja tarjoaa tällä hetkellä asiakkailleen kulutusluottoja, luottokortteja sekä talletustilipalveluita. Pankki aloitti toimintansa Ruotsissa toukokuussa 2013 sekä Tanskassa ja Suomessa joulukuussa 2015.

 • Bigbank on vakavarainen eurooppalainen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin ja talletuksiin. Yhtiö on perustettu vuonna 1992 ja se on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 lähtien.

 • TF Bankilla on kolme tuoteryhmää: kulutusluotot yksityishenkilöille, ostorahoitus verkkokaupoille sekä säästötili yksityishenkilöille. Palvelemme noin miljoonaa asiakasta 8 maassa. TF Bank toimii useassa maassa, mm. Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Baltiassa ja Saksassa.

 • Collector on innovatiivinen, digitaalinen niche-pankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Se tarjoaa mm. lainoja, talletus- ja luottokorttipalveluita. Yhtiö perustettiin vuonna 1999. Se toimii Ruotsissa, Norjassa sekä Suomessa.

 • Suomalainen Fellow Finance Oyj on luotettava Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiölle on myönnetty Avainlippu merkkinä Suomessa työllistävästä palvelusta. Yhtiö tarjoaa luottojen lisäksi myös lainaturvavakuutuksen.

 • Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen pankki, joka tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja. Komplett Bank on osa Komplett Group -konsernia, joka on myös yksi pankin suurimmista osakkeenomistajista.

 • Vuonna 2005 perustettu Laina.fi käsittelee lainahakemuksia ympäri vuorokauden ja antaa sinulle heti alustavan luottopäätöksen. Asiakastyytyväisyyteen panostava Laina.fi on osa yhtä Suomen johtavia kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja tarjoavaa konsernia.

 • Resurs Bank on luotettava ja vakavarainen pankki, joka on perustettu vuonna 2001. 500 henkeä työllistävä yhtiö on palvellut asiakkaita Suomessa vuodesta 2002 lähtien ja sillä on yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

 • Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Yhtiö tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Santander tuo jatkuvasti uusia palveluja markkinoille.

 • Svea Ekonomi on vuonna 1981 perustettu varma ja vakaa kulutus- ja yritysrahoituksen ammattilainen. Vastuullisuuteen keskittynyt yritys on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002. Konsernin emoyhtiö toimii pankkistatuksella ja ottaa vastaan myös talletuksia.

 • Pohjoismaissa vuodesta 2006 asti toimineella Credigolla on yli 10 vuoden kokemus kulutusluotoista. Yhtiön tavoitteena on tarjota kuluttajalle selkeitä lainatuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa lyhytaikaiseen rahoitustarpeisiin tarkoitetut pikalainat.

 • Halino on vuodesta 1999 alkaen Suomessa toiminut, luotettava ja kokenut rahoittaja. Yhtiön tuotteisiin kuuluu Halino-laina, jonka myöntää TF Bank. Yhtiö palvelee yli 330 000 asiakasta yli 7 maassa.

 • Instabank on alun perin syyskuussa 2016 perustettu norjalainen nettipohjainen pankki, joka lanseerattiin Suomessa loppuvuodesta 2017. Markkinoille hiljattain tullut, digitaaliseen asiakaskokemukseen panostava nettipankki on luotettava ja vakaa toimija.

 • BRAbank on digitaalisuutta ja modernia teknologiaa hyödyntävä pankki, joka on luotu asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Pohjoismaissa toimiva ja arvostettu pankki tarjoaa monipuolisesti säästämisen, rahoituksen ja maksamisen palveluja.

 • My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka ydinajatuksena on tarjota kotitalouksien arkea helpottavia rahoituspalveluja nopeasti ja mutkattomasti My Lenderin verkkopalvelussa. My Lender tekee luottopäätöksen sekä maksaa lainan saman päivän aikana.

 • Saldo.com on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka tarjoaa kulutusluottoja suomalaisen arjen hankintoihin. Saldo.com on palvellut satojatuhansia asiakkaita rahoitustarpeissaan yli 10 vuotta. Saldo.comin tavoitteena on tarjota joustavia lainapalveluita.

 • Lainaamo on luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, joka on palvellut yli 70 000 asiakasta. Yhtiö tarjoaa useita lainatuotteita niin aikaisempien pienlainojen yhdistämiseen, autoiluun, matkustamiseen ja remontoimiseen kuin myös arjen muihin menoihin.

 • Suomalaisomisteinen Ostosraha on vuodesta 2005 toiminut vastuullinen rahoitusyhtiö, joka palvelee 45 miljoonan ihmisen kokonaismarkkinaa viidessä EU-maassa. Yhtiö työllistää yhteensä 70 henkilöä.

 • Nordax on luotettava ruotsalainen pankki, joka tarjoaa luottoja ja säästötilejä noin 150 000 asiakkaalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Toimintaa johdetaan Tukholmassa sijaitsevasta toimistosta käsin yli 200 työntekijän voimin.

 • GF Money on rohkea, notkea ja joustava rahoitusyhtiö, jonka toiminta kattaa myös Ruotsin ja Tanskan. Yli 100 000 asiakasta palvellut GF Money on niittänyt mainetta ennakkoluulottomuudella sekä menestyksellä.

 • Luotottaja on suomalainen luotonmyöntäjä, joka aloitti toimintansa tammikuussa 2017.

 • Fixura on Suomen ensimmäinen vertaislainayritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2009. Lainoihin erikoistunut yhtiö toimii Suomessa ja sen parissa työskentelee noin 20 henkilöä.

 • Balanzia on yksityisessä omistuksessa oleva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa vuodesta 2016 lähtien toiminut Balanzia toimii Ruotsin finanssivalvonnan Finansinspektionenin alaisuudessa.

 • Easycredit on palvellut laina-asioissa pohjoismaalaisia asiakkaita jo vuodesta 2006 alkaen. Asiakkaidemme luottamus ja tyytväisyys ovat meille tärkeitä, ja pyrimme lisäämään niitä panostamalla erinomaiseen asiakaspalveluun.

 • Bluestep Bank on asuntolainojen asiantuntija ja markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on perustettu vuonna 2005. Yhtiön tavoitteena on auttaa asiakkaita oman asunnon ostamisessa ja tarjota asuntolainaa silloin, kun perinteiset pankit eivät siihen pysty.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,6 / 5, perustuu 653 arvosteluun
6. joulukuuta 2021
Pavel Agejev sanoo:

hyvä laina))))

29. marraskuuta 2021
Ari Juvonen sanoo:

Olen erittäintyytyväinen tähän palveluun en varmaan itse olis lähteny kilpailuttaa lainoja korko putos hyvä

17. marraskuuta 2021
Mette sanoo:

Ihan ok kokemus

15. marraskuuta 2021
Jari Juhani Manninen sanoo:

Palvelu oli hyvää ja myöskin nopeaa

Lue lisää arvosteluja