Kiinnostaako yhteistyö

   

Kiinnostaako yhteistyö

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme? Etsimme koko ajan uusia menetelmiä ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla voimme kehittää niin omaa kuin myös yhteistyökumppanimme liiketoimintaa. Meille yhteistyö tarkoittaa molemminpuolisen edun toteutumista, ammatillista kunnioitusta, luovaa ajattelua sekä mutkatonta yhteistyötä.  

Voisiko pankkisi tai rahoituslaitoksesi kenties olla yksi uusi lainapalveluiden tarjoaja? Voisiko yrityksesi välittää kuluttaja-asiakkaiden lainahakemuksia? Onko yritykselläsi kenties rahoitusalan tuote tai palvelu, joka sopisi Freedom Rahoituksen konseptiin?

Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, ota yhteyttä! Kuulemme mielellämme lisää mahdollisista uusista yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Tuomas Riski

Managing Director / Finland

tuomas.riski@zmartagroup.com

 

 

Aloita lainojen kilpailuttaminen

{+ mainMonthly | price +} €*

* Luoton ollessa {+disclaimerLoanAmount|currency:"":0+}€, {+disclaimerPaymentYears|currency:"":0+}v. laina-ajalla, on kuukausierä {+disclaimerMainMonthly|currency:"":0+}€. Tällöin luoton kokonaiskulut on {+disclaimerTotal|currency:"":0+}€, nimelliskorko {+disclaimerInterestRate|number:2+}% ja todellinen vuosikorko {+disclaimerEffectiveInterestRate|number:2+}% (sis.0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

 
 

 

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

 
 

Esimerkkilaskelma lainan kuluista

Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Yhteistyökumppanimme: