Hae luottoa netissä – kilpailuta laina yhdellä hakemuksella

Hae luottoa netissä – kilpailuta laina yhdellä hakemuksella

Miten haen lainaa?

Lainan hakeminen Freedom Rahoituksen kautta on todella helppoa ja vaivatonta. Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään, joten voit huolettomin mielin kilpailuttaa lainaa katsoaksesi, millaisen lainatarjouksen saat.

Lainanhaku lähtee liikenteeseen ensin täyttämällä luottohakemus. Voit täyttää sen netissä tai soittaa asiakaspalveluumme. Meillä on muutamassa minuutissa tarvittavat perustiedot tilanteestasi ja voimme auttaa sinua löytämään edullisen lainaratkaisun lähettämällä hakemuksen yli 20 luotonmyöntäjälle ja pankille.

Lainahakemus netissä

Voit hakea lainaa netistä, sillä helppokäyttöinen luottohakemus löytyy sivuillamme. Se on nopea täyttää – tarvitsemme vain muutamia tietoja. Tällä tavalla luotonmyöntäjät saavat kattavan yleiskuvan ja pystyvät tekemään sinulle sen perusteella alustavan lainatarjouksen. Täytäthän hakemuksen huolella, jotta voimme välittää sen eteenpäin mahdollisimman nopeasti.

Huomioithan, että lainahakemukseen kannattaa liittää mukaan yhteishakija, koska se parantaa usein lainansaantimahdollisuuksiasi. Rinnakkaishakijan lisääminen onnistuu netissä vaivattomasti täyttämällä vaaditut tiedot.

Lainahakemus puhelimitse

Voit myös soittaa meille ja jättää hakemuksen puhelimitse, mikäli puhelimessa asioiminen yhdessä henkilökohtaisen lainaneuvojan kanssa tuntuu luontevammalta tavalta täyttää lainahakemus. Luotettavat suomenkieliset lainaneuvojamme auttavat sinua mielellään kaikissa lainan hakemiseen liittyvissä asioissa ja luotsaavat sinua hakuprojektissa eteenpäin.

Voit täyttää hakemuksen yhdessä lainaneuvojan kanssa asiakaspalvelun aukioloaikoina. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakastukemme palvelee maanantaista torstaihin klo 8-19 ja perjantaisin klo 8-17 numerossa 09 4241 4400.

Miten prosessi etenee netissä?

Kun hakemus on valmis ja lähetetty eteenpäin luotonmyöntäjillemme, voit saada mahdollisia tarjouksia OmaTili-palveluun. Tämän toiminnon avulla voit seurata ja vertailla tilillesi saapuneita lainatarjouksia sekä valita yhden niistä.

Sopivan tarjouksen löytyessä voit allekirjoittaa lainatarjouksen verkkopankkitunnuksillasi. Osa luotonmyöntäjistä edellyttää liitteitä ja sinun tulee toimittaa ne heille, jotta lainatarjous astuu voimaan. Mikäli liitteitä pyydetään ja niitä ei toimita, tarjous raukeaa.

Miten haen lainaa, jos minulla ei ole verkkopankkitunnuksia?

Lainatarjouksen hyväksyminen netissä edellyttää verkkopankkitunnuksia. Asiakkaat ovat meille kuitenkin kaiken keskiössä ja olemme mahdollistaneet sen, että lainatarjouksen hyväksyminen onnistuu myös postitse, jolloin hakija voi hoitaa kirjepostin välityksellä hakuprosessin vaivattomasti loppuun.

Muita lainoihin liittyviä yleisimpiä kysymyksiä

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023