Mitä lainojen kilpailutus tarkoittaa?

Luottojen kilpailutus on kannattavaa monesta syystä, joiden ansiosta on tärkeää vertailla Freedom Rahoituksen kautta lainatarjouksia ennen lopullisen luottopäätöksen tekemistä. Voit verrata mahdollisia lainatarjouksia keskenään valitaksesi itsellesi sopivimman tarjouksen ja samalla toteuttaa unelmiasi avullamme.

Konkreettiset hyödyt näkyvät ennen kaikkea rahan ja ajan säästämisessä. Kun kilpailutat luotot kauttamme, tavoitat yhdellä hakemuksella lukuisia luotonmyöntäjiä sen sijaan, että sinun tarvitsisi pyytää tarjouksia useilta tahoilta tai täyttää monia hakemuksia kilpailukykyisen luoton löytämiseksi.

Voit lisäksi säästää korkokuluissa merkittäviä summia rahaa löytämällä edullisen koron – parhaimmassa tapauksessa voidaan puhua jopa nelinumeroisista summista suurempia hankintoja tehtäessä. Luottojen kilpailuttaminen voi siis osoittautua erittäin hyödylliseksi ja rahanarvoiseksi vaihtoehdoiksi!

Näin lainan kilpailutus tapahtuu käytännössä

Lainapalvelumme kilpailuttaaa lainatarjouksia yli 20 luotonmyöntäjän ja pankin kesken jopa 60 000 euroon asti. Emme siis itse myönnä lainoja, vaan teemme lainatarjouksien vertailua henkilöasiakkaillemme ja lähetämme hakemuksen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.

Ilmaisen palvelumme tarkoituksena on, että sinä säästät aikaa ja vaivaa saamalla nopean vastauksen lainahakemuksellesi useilta eri finanssialan yhtiöiltä. Tällä tavalla voimmekin etsiä lainallesi parhaat lainaehdot luotonmyöntäjiltämme.

Lainanhaku tapahtuu nopeasti, sillä kaikki luotonmyöntäjämme antavat yleensä vastauksen saman arkipäivänä aikana. Lyhyen vastausajan johdosta voit saada parhaimmassa tapauksessa rahat tilille jopa samana päivänä.

Luotonhaku käy vaivattomasti netissä tai puhelimitse

Lainan kilpailuttaminen alkaa siten, että täytät selkeän lainahakemuksemme netissä sivustollamme tai puhelimitse ystävällisen ja ammattitaitoisen lainaneuvojamme johdolla. Luoton hakeminen on tehty asiakasystävälliseksi, jotta se ei veisi paljoakaan aikaa. Perustietojen täyttämisen lisäksi pystyt myös tässä vaiheessa määrittämään lainahakemuksellesi sopivan summan sekä takaisinmaksuajan luoton pääoman ja korkojen maksamiselle.

Kun lainahakemus on valmis, lähetämme sen eteenpäin luotonmyöntäjillemme, jotka antavat annettujen tietojen perusteella vastauksen lainahakemukseesi. Voit seurata mahdollisia lainatarjouksia sivustomme OmaTili-palvelussamme, jossa näet ne luotonmyöntäjäkohtaisesti. Lainavertailu mahdollistaa, että saat siis yhdellä silmäyksellä kattavan yleiskatsauksen. Voit sen perusteella tehdä haluamasi lainapäätöksen – tai olla valitsematta yhtäkään mahdollisista tarjouksista.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023