Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen ja mitä hyötyä siitä on?

Lainojen yhdistäminen Freedom Rahoituksen kautta tarkoittaa sitä, että maksat yhdellä uudella lainalla pois sen hetkiset pienemmät lainasi. Käytännössä siis sinun ei enää tarvitse hallinnoida useampia pieniä luottoja, vaan lainat yhdistämällä sinun tarvitsee enää huolehtia vain yhdestä luotosta ja sen maksamisesta.

Mikä parasta, luottojen yhdistämiseen ei vaadita paljoakaan aikaa. Hakuprosessi onnistuu vaivattomasti, sillä sinun ei tarvitse edes poistua kotoa tarjousten saamiseksi – saat ne sivustollamme öytyvään OmaTili-palveluun.

Mitä on hyvä ottaa huomioon lainoja kilpailuttaessa?

Voit kilpailuttaa lainat kauttamme veloituksetta saadaksesi luotonmyöntäjiltämme parhaan tarjouksen luottojen yhdistämiseksi. Ennen lainojen niputtamista kannattaa laskea huolellisesti, minkä suuruista summaa lähtee hakemaan, jotta saa kaikki pienlainat yhdistettyä. Tällä tavalla saa maksimoitua luottojen kilpailuttamisen tuoman hyödyn. Hakuvaiheessa on hyvä myös miettiä muita taloudellisia tarpeita, mikäli tarvitsee rahaa esimerkiksi tulevaan asunnon remonttiin tai pääomaa häiden järjestämiseen.

Meidän välityksellämme kulutusluottojen yhdistäminen käy vaivattomasti. Sinun tulee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla pääset kilpailuttamaan yli kahdenkymmenen luotonmyöntäjän kesken sinulle sopivimman vaihtoehdon. Voit saada useita lainatarjouksia, joita pääset vertaamaan ja joista saat tehdä itse lopullisen päätöksen omien toiveidesi perusteella.

Minkä takia kulutusluottojen yhdistäminen on hyödyllistä?

Lainojen yhdistäminen on usein kannattavaa, sillä kilpailutuksen kautta hankitun uuden lainan korko voi yleensä olla alhaisempi kuin pienemmissä lainoissa. Kun maksat takaisin vain yhtä lainaa, säästät lainanhoitokuluissa, sillä sinun ei tarvitse maksaa kuluja useasta eri luotoista. Pienlainoissa on nimittäin yleensä esimerkiksi kuukausimaksuja, tilinhoitomaksuja sekä laskutuslisiä. Näiden erilaisten kulujen takia luottojen yhdistäminen voi säästää merkittäviä summia rahaa, jonka voit käyttää esimerkiksi muuhun elämiseen tai säästöjen keräämiseksi.

Lainojen yhdistäminen voi helpottaa myös stressiä, sillä sinun ei tarvitse huolehtia useiden eri luottojen ja laskujen eräpäivistä. Voit keskittyä maksamaan ainoastaan yhtä suurempaa lainaa, minkä ansiosta voit kanavoida energiasi tärkeämpiin asioihin. Tällä tavalla voit kuin huomaamattasi siirtää resurssejasi esimerkiksi vapaa-ajan harrastuksiin sekä hyvinvoinnin parantamiseen.

Voit hakea lainaa kauttamme nykyisten lainojesi yhdistelyyn aina 60 000 euroon asti – yhdistä lainat ja voit siis säästää selvää rahaa! Mikäli sinulla on luottojen yhdistämiseen liittyviä kysymyksiä, ystävällinen asiakastukemme auttaa sinua mielellään. Voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai näppärän live chatin välityksellä sivustollamme.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,6 / 5, perustuu 804 arvosteluun
3. joulukuuta 2022
Hannu Antero Markkanen sanoo:

Sain Freedom rahoituksen kautta lainaa suureen tarpeeseen.

15. marraskuuta 2022
Päivi sanoo:

Nopeaa ja ystävällistä palvelua.

24. lokakuuta 2022
Hannele Pälvi Kristi Taipale sanoo:

Nopea hyvä palvelu24

12. lokakuuta 2022
Tuula Anneli Mäkelä sanoo:

Tapahtuman kulku sujui tosi nopeasti ja olen tyytyväinen saamaani palveluun, kiitos, ei muuta :)

Lue lisää arvosteluja