Mitä tarkoittaa kulutusluotto?

Kulutusluotolla tai kuluttajaluotolla tarkoitetaan luottoa, jonka pankki tai rahoituslaitos myöntää luottona hakijalle. Vakuudettomana lainanakin tunnettu termi eroaa perinteisemmistä lainatuotteista, kuten asuntolainoista, sillä kulutusluotossa ei edellytetä vakuutuksia. Näin ollen hakuprosessi on helpompi, sillä hakijan ei tarvitse miettiä mahdollisia vakuuksia tai takaajia.

Kulutusluotto mahdollistaa käytännössä haaveiden toteuttamisen. Olipa unelmanasi sitten uusi, hulppea vene, ikimuistoinen maailmanympärysmatka tai tuliterä moottoripyörä, voit lainaa rahaa Freedom Rahoituksen kautta. Vakuudettomat luotot tarjoavat siis mahdollisuuden käyttää rahan kirjaimellisesti kuluttamiseen sen sijaan, että hakijan tarvitsisi säästää monia vuosia unelman saavuttamiseksi. Näin ollen voit hakea omiin tarpeiseesi sopivaa summaa, jolla pääset askeleen lähemmäksi unelmaasi.

Miksi kulutusluotto?

Ensisijaisesti kulutusluotto nostetaan siis suurempien kertahankintojen rahoittamiseksi. Esimerkiksi keittiöremontti voi auttaa paljon perheen tilannetta kyseisellä hetkellä, mutta vaadittavaa pääomaa sen rahoittamiseksi löytyy vain harvalta.

Vaihtoehtoisesti suurempi, ennalta suunnittelematon kuluerä voi tulla monelle yllätyksenä, minkä takia talous voi joutua tiukalle. Esimerkiksi äkillinen vesivahinko tai auton hajoaminen saattaa aiheuttaa suuren loven lompakkoon. Näihin tilanteisiin vakuudeton luotto tuo helpotusta, sillä taloudellinen apu on ainoastaan yhden hakemuksen päässä.

Laina ilman vakuuksia mahdollistaakin sen, että rahan saa heti käyttöön ja luoton voi maksaa pienemmissä erissä takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Hakuvaiheessa voi vaikuttaa aikatauluun, jolla haluaa maksaa pääoman maksaa takaisin, joten maksuaikataulua voi sopeuttaa oman talouden mukaisesti. Mitä pidempi on maksuaika, sitä pienemmät kuukausierät ovat – ja sama sääntö pätee myös toisin päin.

Minkä takia kannattaa hakea kulutusluottoa Freedom Rahoituksen kautta?

Freedom Rahoituksen kautta kilpailutetulle kulutusluotolle ominaista on nopea käsittelyaika. Hakemuksen täyttämisen jälkeen mahdolliset lainatarjoukset saapuvat sivustolla löytyvään OmaTili-palveluun, jossa voit tutustua näihin vaihtoehtoihin. Luotonmyöntäjämme antavat alustavan lainatarjouksen todella nopeasti, joten voit parhaimmassa tapauksessa saada rahat jopa muutamassa tunnissa.

Voit kilpailuttaa kauttamme lainatarjouksia 1 000–60 000 eurolle, eli tarvitsitpa kulutusluottoa pieneen tai suureen hankintaan, me voimme auttaa sinua. Täytä lainahakemus heti ja me välitämme sen eteenpäin kanssamme yhteistyötä tekeville luotonmyöntäjille, jotta sinä voit löytää lainatarjouksen Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneilta.

Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset ansiotulot sekä luottotiedoissasi ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,6/5, perustuu 2 815 arvosteluun
TTs
Tuija Tiainen sanoo:

Luotettava, helppo

19. syyskuuta 2023
Vs
Veikko sanoo:

Nopeasti selvisi saako yhdistelylainanlainan ja kaikki hoitui muutamassa päivässä. Ainoa negatiivine...

19. elokuuta 2023
GMSs
Gamal Mohamed Saheb sanoo:

Great Service

19. heinäkuuta 2023