Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Voit kilpailuttaa Freedom Rahoituksen kautta vakuudetonta lainaa 1 000-60000 euroa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Prosessi on kokonaisuudessaan selkeä ja helppo, joten hakeminen onnistuu vaivattomasti. Pystyt myös itse vaikuttaa omalla toiminnallasi siihen, miten nopeasti lainahakemus lähtee eteenpäin.

Nopea vastaus lainahakemukseen varmistuu täyttämällä koko lainahakemus huolellisesti. Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme netissä tai puhelimitse, mikäli sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Jos hakulomake kaipaa prosessin kannalta olennaisia tietoja, ystävällinen ja asiantunteva lainaneuvojamme on sinuun yhteydessä tämän puuttuvan informaation saamiseksi. Tällä tavalla voimme taata, että hakemuksesi etenee yli 20 luotonmyöntäjälle sekä pankille kilpailutukseen mahdollisimman nopeasti.

Miten nopeasti voin saada tarjouksia?

Yleensä saat mahdolliset ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jättämisen jälkeen suoraan OmaTili-palveluun. Saat hakuprosessin aluksi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua sinne katsomaan, miten lainanhaku etenee. Voit vertailla mahdollisia lainatarjouksia sen mukaan, kun ne saapuvat palveluun. Mahdolliset tarjoukset tulevat yleensä yhden arkipäivän kuluessa.

Miten saan rahat tililleni lainaa hakiessani?

Voit valita itsellesi mieluisan tarjouksen missä kohtaa hakuprosessia tahansa, mutta suosittelemme, että odotat kaikkien luotonmyöntäjien vastausten saapumista ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tällä tavalla voit valita niistä itsellesi parhaan vaihtoehdon. On nimittäin hyvä pitää mielessä, että voit valita vain yhden saamistasi lainatarjouksista.

Kun olet valinnut sinulle sopivan lainatarjouksen, olet jo askeleen lähempänä sitä, että rahat ovat tililläsi. Osa luotonmyöntäjistä myöntää lainaa heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, mutta monet heistä edellyttää liitteitä, kuten kopiota viimeisimmästä verotuspäätöksestä tai kopiota palkkalaskelmasta. Liitteiden tarpeellisuus vaihtelee siis luotonmyöntäjäkohtaisesti ja näet mahdollisen pyynnön liitteistä saamasi lainatarjouksen yhteydessä.

Lainan siirto omalle tilillesi riippuu pitkälti luotonmyöntäjän tarjouksesta. Jos luotonmyöntäjä ei edellytä liitteitä, sinun tulee vain hyväksyä tarjous allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Jos taas lainatarjouksessa edellytetään liitteitä, saat lopullisen lainapäätöksen, kun olet toimittanut mahdolliset liitteet luotonmyöntäjälle. Myönteisen päätöksen jälkeen lainasumma maksetaan tilillesi yleensä 1-3 arkipäivässä, mutta parhaassa tapauksessa rahat saapuvat tilille jo muutamassa tunnissa.

Voinko maksaa lainani takaisin etuajassa?

Mikäli haluat maksaa Freedom Rahoituksen kautta saatua lainaa alkuperäistä maksuaikataulua nopeammin, se onnistuu vaivattomasti. On kuitenkin mahdollista, että jotkut luotonmyöntäjät saattavat lisäkustannuksia. Näin ollen voit hallinnoida oman luoton maksutahtia helposti, mikäli haluat maksaa luottoa suunniteltua nopeammin takaisin.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,7/5, perustuu 2 818 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
THVs
Tuula Helena Virtanen sanoo:

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

30. joulukuuta 2023
THHs
Terttu Hannele Hartikainen sanoo:

Hain yhdistelylainaa monelta pankilta ja aina tuli pakit. Freedom rahoitus kuitenkin uskoi maksu...

29. joulukuuta 2023
RASs
Risto Antero Sivonen sanoo:

Hyvä kokemus laina myönnetty ja pikalainat maksettu,helpottaa kovin mun elämää suuri helpotus Suurki...

22. lokakuuta 2023