Kilpailuta kulutusluotto Freedom Rahoituksen kautta

Freedom Rahoitus on lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa ja vertailee lainaratkaisuja asiakkaiden puolesta löytääkseen parhaimman tarjouksen luotonmyöntäjiltä. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat yli 25 luotettavaa pankkia ja luotonmyöntäjää – näin löydät juuri sinulle sopivan lainavaihtoehdon, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi sekä unelmiesi toteuttamiseen.

Olemme koonneet sinulle kattavan tietopaketin, johon voit tutustua tarkemmin saadaksesi selkeän yleiskuvan välittämistämme lainosta. Mikäli sinulle jäi kysymyksiä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Kuka voi kilpailuttaa lainaa?

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti kauttamme – meillä on vain muutamia ehtoja, jotka tulee täyttää. Edellytyksenä on, että olet yli 20-vuotias ja sinulla on säännölliset ansiotulot. Yhtenä kriteerinä on myös se, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriöitä.

Lainaa hakiessa on hyvä miettiä myös mahdollisuutta rinnakkaishakijaan, joka voi vaikuttaa positiivisesti lainan ehtoihin.

Miten paljon voit hakea lainaa?

Voit hakea lainaa 1 000-60 000 euron välillä. Pystyt siis kilpailuttamaan omien tarpeisiisi sopivan summan riippumatta siitä, onko haaveissasi kenties ajokortin rahoittaminen, upouusi moottorivene vai uuden kodinkoneen ostaminen. Mikäli tavoitteenasi on yhdistää nykyiset luotot, on hyvä kartoittaa nykytilanne huolella, jotta uusi yhdistelylaina riittää kattamaan vanhat lainat.

Räätälöi sopiva takaisinmaksuaika

Osa onnistunutta lainan kilpailutusta on se, että sinä hakijana saat luotua omien edellytysten mukaisen maksusuunnitelman. Lainanlyhennykset maksetaan kuukausittain, joten niillä voi olla suuri vaikutus talouteen. Tämän takia on tärkeää katsoa huolella, että kuukausierä on sopivan kokoinen eikä muodosta liian suurta osaa kuukausittaista kuluista. Sivustollamme löytyykin näppärä lainalaskuri, jonka ansiosta voit arvioida kuukausittaisia kustannuksia lainasummaa ja maksuaikaa muokaten.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voit halutessasi myös maksaa lainaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin.

Lainaan liittyvät kustannukset

Nostettu laina maksetaan takaisin aiemmin mainitun maksusuunnitelman mukaisesti. Lainatun summan lisäksi luotto pitää sisällään muun muassa koron, joka vaihtelee luotonmyöntäjäkohtaisesti.

Lainatarjouksen yhteydessä mainitaan kaksi eri korkoa, joten termien erot on hyvä tuntea. Nimelliskorko on korko, jolla luotonmyöntäjä lainaa rahaa. Se ei kuitenkaan kata kaikkia kustannuksia, minkä johdosta todellinen vuosikorko on parempi mittari ja antaa kokonaisvaltaisemman yleiskuvan lainaan liittyvistä kustannuksista. Kulutusluoton todelliseen vuosikorkoon sisältyy nimittäin mahdollinen aloitusmaksu, nimelliskorko, mahdollinen kuukausittainen laskutusmaksu ja lainan takaisinmaksuaika.

Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

4,6 / 5, perustuu 830 arvosteluun
3. joulukuuta 2022
Hannu Antero Markkanen sanoo:

Sain Freedom rahoituksen kautta lainaa suureen tarpeeseen.

15. marraskuuta 2022
Päivi sanoo:

Nopeaa ja ystävällistä palvelua.

24. lokakuuta 2022
Hannele Pälvi Kristi Taipale sanoo:

Nopea hyvä palvelu24

12. lokakuuta 2022
Tuula Anneli Mäkelä sanoo:

Tapahtuman kulku sujui tosi nopeasti ja olen tyytyväinen saamaani palveluun, kiitos, ei muuta :)

Lue lisää arvosteluja