Vakuudeton laina voi auttaa hiihtoloman rahoituksessa

Kovasti odotettu hiihtoloma alkaa pian ja monet meistä vielä miettivät, mitä pitäisi tehdä. Tässä muutamia vinkkejä!

kvinna

Onko sinulla stressiä tai ideoiden puutetta hiihtoloman aktiviteeteista? Ei hätää, olemme koonneet sinua varten listan, josta voit saada apua tulevaan.

Mikäli hiihtoloman rahoittaminen vielä huolestuttaa, muista, että voit maksaa kulutusluotolla kuluja ja maksaa lainaa omaan tahtin takaisin loman päätteeksi.

Ota ilo irti ideoistamme ja nauti lomastasi täysin siemauksin!

Suuntaa talvilomalla etelään

Monet meistä pääsevät pian nauttimaan hyvin ansaitusta talvilomasta. Tämä onkin erinomainen tilaisuus hengähtää hetki tavallisesta arjesta ja täydentää D-vitamiinivarastoa auringon alla. Suomesta pääsee hyvin esimerkiksi eksoottiseen Dubaihin, jetsetin suosimaan Miamiin tai eloisalle Teneriffalle.

Uutta intoa talviurheilulajeista

Talven harrastelajit tarjoavat mahtavan mahdollisuuden nauttia raikkaasta ulkoilmasta, joka on tutkitusti hyväksi terveydelle. Koska olet viimeksi ollut laskettelurinteessä tai kokeillut murtomaahiihtoa? Lajivaihtoehtoja löytyy jokaiselle budjetille. Mikäli oikein innostut, voit lähteä Lappiin tai Alpeille testaamaan taitojasi!

Lähde hemmottelulomalle

Ikävä keli unohtuu välittömästi mukavalla hemmottelulomalla. Varaa itsellesi ja läheisillesi hotellihuone hotellista, jossa on mahdollisuus uida, käydä hieronnassa ja erilaisissa hemmotteluhoidoissa. Levollisella mielellä jaksaa varmasti pidempään!

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.