Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

rahoitus

Mikäli sinulle on kertynyt esimerkiksi eri suuntaan maksettavaa luottokorttivelkaa, osamaksuja ja pikavippejä, voi yhdistelylaina olla sinulle hyvä vaihtoehto. Lainojen yhdistely mahdollistaa, että niputat kaikki pienlainat yhteen ja kuittaat tällä summalla pois nämä erilaiset osamaksut. Tämä on hyvä tarkastella erityisesti joulun jälkeen, mikäli luottokortti on vinkunut ja laskut ovat tulossa maksuun.

Yhdistelmälaina voi auttaa sinua säästämään kuluissasi. Sen avulla voit niputtaa useat lainat ja osamaksut yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi, jonka ansiosta vältyt maksamastaan erilaisia tilinhoitomaksuja ja mahdollisia kuukausikuluja jokaisesta lainasta erikseen. Tämä helpottaa oman talouden hallinnointia ja voi parhaassa tapauksessa säästää sinulle selvää rahaa, kun rahoitus selkenee!

Yhdistä lainat ja huomaat, että voit saada merkittäviä säästöjä. Voit saada lainaa pienellä korolla ja tällä tavalla voit samalla kartuttaa säästöpuskuria.

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.

Vakuudeton laina voi auttaa hiihtoloman rahoituksessa

Kovasti odotettu hiihtoloma alkaa pian ja monet meistä vielä miettivät, mitä pitäisi tehdä. Tässä muutamia vinkkejä!