Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

mammeli

Harva tulee laskeneeksi, miten paljon eri kulutusluottoihin menee käytännössä rahaa erilaisten maksujen sekä korkeiden korkojen muodossa.

Yllättävän pienillä muutoksilla voi kuitenkin saada aikaan hyvinkin suuria säästöjä. Sinun tulee vain lukea artikkelimme ja hyödyntää helppoja vinkkejämme, joilla saat paljon hyötyä! Lue lisää tästä ja hyödynnä vinkkejämme, joiden avulla voit parantaa tilannettasi.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda helpotusta arkeen

Oletko aiemmin kuullut lainojen yhdistämisestä? Tällaisessa tapauksessa se on nimittäin erittäin hyvä vaihtoehto. Käytännössä siis lasket yhteen jokaisen osamaksun ja pikavipin ja haet tätä summaa vastaavan yhdistelylainan. Voit kilpailuttaa lainasi helposti kauttamme vain muutamassa minuutissa ja välttyä maksamasta useita eri lainoja.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse maksaa kuukausikuluja ja tilinhoitomaksuja eri suuntiin, vaan maksat vain yhtä suurempaa lainaa. Säästöä voikin kertyä jopa useita satoja euroja kuussa – ja tämän summan voi käyttää sitten muuhun elämiseen tai säästöjen kartuttamiseen.

Lisäksi voit säästää omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse enää maksaa laskuja eri suuntiin, vaan voit keskittyä huolehtimaan yhtä lainaa. Tällä tavalla sinun ei tarvitse myöskään olla huolissasi monista eri eräpäivistä, koska yhden lainan myötä sinun tarvitsee laskusi vain yhtenä eräpäivänä. Tämä voi vähentää myös henkistä taakkaa sekä stressiä, jotta saat asiat kuntoon.

Yhdistä lainasi helposti

Yhdistelylainan hakeminen käy Freedom Rahoituksen kautta vain muutamassa minuutissa. Parasta on, että hakeminen on maksutonta etkä sitoudu mihinkään, joten käytännössä katsoen sinulla ei ole mitään hävittävää. Kun olet täyttänyt hakemuksen, se välitetään yli 25 luotettavalle ja turvalliselle pankille sekä luotonmyöntäjälle.

Tämän jälkeen voit saada lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Voit hakea kauttamme lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Hae lainaa nyt tästä ja testaa, millaisen koron voit saada!

Jaa artikkeli