Sadun talous ajautui pois raiteiltaan läheisen äkillisen sairastumisen takia – näin talous parani ja hän sai satojen eurojen kuukausisäästöjä

Elämässä saattaa tulla äkillisiä tapahtumia, joille kukaan ei mahda mitään. Näin kävi myös Sadulle, joka joutui taloudellisesti tiukkaan tilanteeseen läheisen sairastumisen takia. Lue lisää!

setelien-kuva

Satu on iloinen suomalainen nainen, joka on tottunut aina työskentelemään uutterasti. Elämässä tapahtui kuitenkin merkittävä muutos, kun hänen läheisensä sairastui vakavasti pari vuotta sitten. Ahkera nainen päätti keskittyä rakkaasta perheenjäsenestä huolehtimiseen ja jätti kaiken muun taka-alalle.

– Yritin auttaa häntä kaikessa, Satu muistelee asian taustoja Freedom Rahoitukselle.

Hoitamisen ohella Satu alkoi nostaa kulutusluottoja pienien ja hieman suurempien menojen rahoittamiseksi. Pikkuhiljaa hänellä oli yksittäisiä luottoja, joiden maksamiseen menee isojen kulujen lisäksi oma aikansa. Henkinen kuormitus lainoista ja niistä huolehtiminen vie myös oman energiansa, joka saattaa pitkässä juoksussa koitua todella raskaaksi.

Helppo apu löytyi maksuttomasta lainavertailusta

Apuun tuli Freedom Rahoituksen maksuton lainojen yhdistämispalvelu, jonka avulla hän sai osittain koottua kaikki pienlainansa. Tämä oli erinomainen asia, sillä hän sai kuukausieriään lähes 400 euroa pienemmäksi!

Satu aikoo ensi kerralla yhdistää kaikki lainat ja hän toivoo kovasti, että kaikkien lainojen yhdistäminen onnistuisi jo kerralla.

– Haluan yhdistellä lainoja, että maksaisin vain yhtä lainaa, hän kertoo tahtotilastaan.

Yhdistä lainasi maksutta tästä!

Jaa artikkeli