Näin pistät laina-asiat uuden vuoden kunniaksi kuntoon

Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet! Monille meistä jäi luottokorttivelkaa ja osamaksuja maksettavaksi joululahjoista.

2021-vuosi

Oletko jo selvittänyt, paljonko maksat kuluja lainoistasi? Uusi vuosi on huomattavasti mukavampi aloittaa, kun selvität nykyisten lainojesi tilanteen ja kartoitat, miten paljon korkoja ja kuluja niistä maksat.

Freedom Rahoituksen lainavertailu auttaa sinua yhdistämään yksittäiset osamaksut ja lainat yhdeksi luotoksi. Tällä tavalla voit saada edullisen koron, sillä usein yksittäisissä pienissä lainoissa todellinen vuosikorko voi nousta yllättävän korkeaksi. Sinun ei myöskään tarvitse enää maksaa yksittäisistä lainoista esimerkiksi tilinhoitomaksuja tai muita menoja. Asuntolainaa ei kannata kuitenkaan lähteä yhdistämään, sillä kyseessä on vakuudellinen laina.

Freedom Rahoituksen ystävälliset asiakasneuvojat ovat täällä sinua varten ja he auttavat sinua mielellään.

Täytä maksuton lainahakemus Freedom Rahoituksella nyt!

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.