Näin Maria sai 200 euron kuukausisäästöt sekä huojentuneen mielen

Freedom Rahoituksen lainavertailusta oli merkittävää hyötyä sairaseläkkeelle joutuneelle Marialle. Lue lisää!

lompakko-kuvat

Elämä ei koskaan mene niin kuin suunnittelee. Näin kävi myös iloiselle ja ystävälliselle Marialle, joka joutui valitettavan tapaturman takia äkillisesti sairaseläkkeelle.

Sairastuminen johti siihen tilanteeseen, että Maria joutui nostamaan lainaa äkillisten menojen kattamiseksi. Välttämättömäksi noussut auto hajosi, minkä johdosta hän nosti autolainaa uuden menopelin rahoittamiseksi. Lisäksi äkillinen – ja lähes hengenvaarallinen – sairastuminen johtui tilanteeseen, jossa hän joutui rahoittamansa menonsa kulutusluotolla.

Yhtäkkiä hän huomasi olevansa tilanteessa, jossa lainaa oli tullut maksettavaksi moneen eri suuntaan. Tässä kohtaa hän alkoi miettiä, olisiko Freedom Rahoituksen ilmaisesta lainavertailusta apua. Yhdistelylaina on nimittäin suosittu ratkaisu, jonka ansiosta saa niputettua erilaiset pienlainat, pikavipit ja kulutusluotot yhteen.

Lainojen kilpailutus toi yli 2 000 euron vuosisäästöt

Maria täytti hakulomakkeen, jossa hän halusi yhdistää vanhan autolainan, vakuudettoman lainan sekä luottokortille kertyneen velan. Kilpailutus osoittautui todella kannattavaksi, sillä hän pääsi mukaville 200 euron kuukausisäästöille! Vuositasolla puhutaan jo merkittävimmistä säästöistä, sillä se tekee pitkälti yli 2 000 euroa.

Maria voi kokemuksensa perusteella suositella samassa tilanteessa oleville lainojen yhdistämistä Freedom Rahoituksella. Hän kertookin, että myös positiiviset vaikutukset ovat näkyneet myös terveydentilassa.

Siirry lainavertailuun tästä!

Jaa artikkeli