Mirja yhdisti lainansa ja sai tuhansien eurojen vuosisäästöt – näin se onnistui

Freedom Rahoituksen maksuton lainavertailupalvelu on auttanut lukuisia ihmisiä. Siitä oli hyötyä myös keski-ikäiselle Mirjalle, joka päätti testata palvelua. Hän ei ollut aiemmin kokeillut lainojen yhdistämistä.

mammeli

Keski-ikäinen Mirja oli turhautunut tilanteeseensa, jossa hän joutui jatkuvasti maksamaan velkojen lyhennyksiä eri suuntiin. Ensimmäistä kertaa lainavertailusta kiinnostunut nainen päätti kokeilla rohkeasti Freedom Rahoituksen maksutonta lainavertailua, mikä tuotti positiivisen yllätyksen.

Hän päätti yhdistää Freedom Rahoituksen avustuksella luottokortit ja kulutusluoton, jotta hänen tarvitsisi maksaa lainoja enää ainoastaan yhdelle taholle useamman eri laskun sijaan. Tämä säästää jatkossa hänen aikaansa ja vaivaansa, mutta lisäksi hän pääsi mukaville tuntipalkoille. Hän sai nimittäin parisataa euroa enemmän kuussa säästöön. Tämä tekee vuodessa jo useita tuhansia, joten kyseessä ei ole mikään pieni summa.

Mirja nosti 7000 euron suuruisen lainan, jolla hän kuittasi pois muut lainat ja luotot. Rahat menevät elämästä nauttimiseen.

  • Tämä oli tosi hyvä juttu, Mirja iloitsee.

Mirjan mukaan kaikki toimi helposti ja mukavasti. Hän piti erityisen hyvänä sitä, että rahat tulivat luotonmyöntäjältä tilille jo samana päivänä.

  • Illalla oli jo rahat tilillä, hän fiilistelee.

Mirja suosittelee lämpimästi lainojen yhdistelyä myös muille, jotka ovat vastaavassa tilanteessa. Freedom Rahoituksen lainahakemuksen täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti. Testaa sinäkin lainojen yhdistämistä etsimällä itsellesi sopiva summa Freedom Rahoituksen lainalaskurista!

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.