Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.

kolikkopino

Useat erilaiset lainat, luotot ja osamaksut nielevät kuukausittain huomattavasti kustannuksia. Näiden pienten lainojen kokoaminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi mahdollistaa, että yhdistelylainassa voi olla matalampi korko kuin yksittäisissä veloissa. Tämä mahdollistaa myös sen, ettei jokaisesta erillisestä luotosta tarvitse maksaa kuukausimaksuja.

Lainoihin liittyvien kulujen pienenemisessä on myös muita hyviä etuja. Kun kaikkien lainojen kulut on saatu optimoitua ja samalla on saatu kartutettua säästöä, on mahdollista maksaa koko lainasummaa nopeammin pois.

Lainanvälittäjän avulla saat helposti verrattua pankkien ja luotonmyöntäjien tarjouksia sekä ehtoja. Tällä tavalla voit löytää juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan luottopäätöksen.

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

Vakuudeton laina voi auttaa hiihtoloman rahoituksessa

Kovasti odotettu hiihtoloma alkaa pian ja monet meistä vielä miettivät, mitä pitäisi tehdä. Tässä muutamia vinkkejä!