Jari maksoi autolainaa ja luottokorttivelkaa – lainojen yhdistäminen pienensi kuukausieriä yli 350 eurolla

Freedom Rahoituksen asiakas Jari koki todellisen yllätyksen, kun hän sai yhdistelylainalla kuukausikulujaan pienennettyä yli 350 euroa.

rahasaastot-fr

Jarille oli kasautunut useaan eri paikkaan velkaa autolainan ja luottokorttivelkojen muodossa. Tilanne ei ollut hänelle mieluisa, minkä johdosta hän päätti kokeilla Freedom Rahoituksen ilmaista lainavertailua lainojen yhdistämiseksi.

Lainavertailu osoittautui Jarille todella hyväksi vaihtoehdoksi, sillä hän sai kuukausieriään pienennettyä yli 350 euroa. Summa on hyvin merkittävä kenelle tahansa ja mahdollistaakin ylijääneen rahan käytön esimerkiksi arjen kustannusten, matkustelun tai harrastusten rahoittamiseen. Jarin mukaan hän aikookin käyttää varat normaalien elinkustannusten rahoittmiseksi.

Jarille jäi hyvä mieli Freedom Rahoituksen palvelusta. Hän suosittelee sitä mielellään myös muillekin. Hänen mukaansa kyseessä on järkevä, nopea ja helppokäyttöinen palvelu.

– Kaikki toimi erittäin hyvin, Jari kehuu.

Siirry Freedom Rahoituksen maksuttomaan lainavertailuun tästä!

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.