Haaveiletko poispääsystä velkakierteestä? Näin se voi onnistua

Joskus voi tuntua siltä, ettei oma rahatilanne ole täysin hallussa, jos lainoja ja luottoja on kertynyt eri suuntiin. Freedom Rahoituksesta voi olla sinulle apua – tutustu aiheeseen tarkemmin!

yhdistelylaina-1

Monille meistä on kertynyt vuosien saatossa esimerkiksi pikavippi, kulutusluotto tai luottokorttivelkaa. Jossain vaiheessa voi tuntua jopa turhauttavalta maksaa lainaa eri suuntiin ja huomata, että lainoja voi tulla helposti lisää. Tässä kohtaa on hyvä pysähtyä ja miettiä, voisiko lainojen yhdistäminen olla kannattava vaihtoehto.

Yhdistelylaina mahdollistaa, että yksittäiset lainat voi koota yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi ja saada samalla mukavia rahallisia hyötyjä. Jotkut asiakkaat ovat saaneet jopa useiden satojen suuruisia kuukausisäästöjä, joten yhdistelyluotto voi tulla hyvin kannattavaksi. Säästyneellä rahalla voi esimerkiksi maksaa lainaa nopeammin pois, jotta velkaantuminen voi pysähtyä.

  • Useita lainoja omaavat asiakkaat ovat saaneet talouden jälleen haltuun yhdistelylainan myötä, sillä velkaa maksetaan usean eri luotonmyöntäjän sijasta vain yhdelle. Lisäksi monet ovat hyötyneet pienemmistä kuukausieristä, Freedom Rahoituksen kokenut lainaneuvoja Lotta kertoo.

Näin aloitat lainojen yhdistämisen

Aivan aluksi on hyvä laskea tähän asti kertyneet lainat ja luotot yhteen. Kun olet laskenut yhteissumman, tiedät, minkä summan edestä sinun tulee hakea yhdistelylainaa. Tämän jälkeen voit valita, onko Freedom Rahoituksen lainahakemus netissä sinulle sopiva vaihtoehto – vai täyttäisitkö mieluummin sen yhdessä asiakaspalvelijan johdolla puhelimitse.

Hakemuksen täyttämiseen ei mene kuin pari minuuttia ja saat lainapäätöksiä samana päivänä. Freedom Rahoituksen yhdistelypalvelun käyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten tarjouksia voi katsoa jo omasta uteliaisuudesta.

Testaa, millaisen koron voit saada ja täytä Freedom Rahoituksen ilmainen lainahakemus jo tänään!

Jaa artikkeli

Tiesitkö? Voit säästää satoja euroja vain muutaman minuutin työllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja tai pikavippejä? Lue vinkkimme – voit säästää!

Uusi vuosi tarjoaa hyvän hetken tutkia raha-asioita

Alkanut vuosi 2019 on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä ja moni lupaakin tutkia omia raha-asioitaan huolella uuden vuoden kunniaksi. Tämän takia laina voi olla ensimmäisenä mielessä, kun haluaa miettiä kustannuksia, joista voisi pihistää.

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma talous haltuun

Monet suomalaiset maksavat enemmän korkoja kuin heidän todellisuudessa tarvitsisi. Lainojen yhdistäminen kuitenkin mahdollistaa kuukausierien pienentämisen.