Lainalaskuri

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 – 30.000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on enintään 12 vuotta. Lainalaskurimme avulla voit kätevästi sovittaa kuukausierän sinulle sopivaksi.

Tarjoamamme lainalaskuri on suuntaa antava ja kuukausierä on laskettu esimerkkikoron perusteella. Esimerkkikorkona on käytetty 11% lainakorkoa. Kun haet lainaa meidän kauttamme, luotonmyöntäjämme lainatarjouksessa mainittu korko voi olla suurempi tai pienempi kuin lainalaskurissa käytetty esimerkkikorko.
Muistathan, että sinun lainatarjoukseesi sisältyvä korko on yksilöllinen. Lopullinen korko riippuu siis luotonmyöntäjästä ja luotonmyöntäjän lainanalle asettamasta korosta. Lainaneuvojamme auttavat mielellään kaikissa luoton myöntämiseen liittyvissä asioissa.

Näin lainalaskurimme laskee

Laskurin kuukausierä on laskettu esimerkkikoron 11%:n mukaan. Todellinen vuosikorko on 14,02% kun luoton suuruus on 8000 euroa, laina-aika on 10 vuotta, avausmaksu on 100-200 euroa ja laskutuslisä on 5 euroa. Lainan korko, avausmaksu ja kuukausittaiset laskutuslisät vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti.

Täytä lainahakemus tai soita meille – voit saada lainapäätöksen jo tänään!